Gratis contact opnemen met de Ziggo klantenservice

Ben je op zoek naar een manier om met Ziggo contact gratis op te nemen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. In het geval van Ziggo geldt dat je het best je zoektocht kunt starten bij de klantenservice gids. In deze gids vind je namelijk alle nodige informatie om af te weten hoe je het best gratis contact op kunt nemen met Ziggo. Maar, bekijk voor dat je contact opneemt eerst de hele gids eens goed. Het kan namelijk zijn dat de klantenservice gids van Ziggo je al het antwoord geeft op je vraag.

Is er momenteel een storing?

Heb je het vermoeden dat Ziggo op het moment een storing heeft, en wil je graag een medewerker spreken om na te gaan of dit inderdaad het geval is? Je kunt dan ook een kijkje nemen in het overzicht van actuele Ziggo storingen. De gids kan je namelijk vertellen of er op dit moment een storing is, en hoeveel meldingen van andere klanten er de afgelopen 24 uur zijn binnengekomen. Zie kun je in één oogopslag zien of jij de enige bent die kampt met een storing, of dat andere klanten hetzelfde aangeven. Dit kan al voldoende informatie zijn om de klantenservice van Ziggo niet meer te hoeven bellen

Ziggo Webcare

Naast telefonisch contact, kun je de klantenservice van Ziggo ook benaderen via Social media. De wegcare afdeling van Ziggo is erg actief en door een bericht te sturen via Facebook, Twitter, YouTube, Google+ of de website kun je al snel in contact komen met een medewerker. Je hoeft dan niet minutenlang telefonisch in de wachtrij te staan, maar je kunt tijdens het chatten gewoon verder met waar je mee bezig was terwijl je wacht op een antwoord.

Afbeeldingsresultaat voor contact