Is cloud hosting handig voor jou?

We doen tegenwoordig steeds meer dingen via het internet en onze laptop. Het nadeel hiervan is dan wel dat er steeds meer problemen kunnen komen omdat je laptop het kan begeven of dat je te weinig geheugen en capaciteit hebt op je laptop. Hierdoor kan het zijn dat hij erg langzaam wordt en hij niet meer helemaal doet wat jij wilt. Het is daarom belangrijk, als je geen nieuwe laptop wilt kopen, dat je hulp gaat zoeken bij een bedrijf die dit probleem voor jou op kan lossen. Zo zou jij dus weer goed gebruik kunnen maken van jouw laptop.

Welk bedrijf kan je helpen met welke dienst?

Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende bedrijven zijn kan het moeilijk zijn om een goede keuze te maken. Ga daarom eens een gesprek aan met de medewerkers van het hostingbedrijf en zoek samen uit wat voor jou het beste zou kunnen zijn. Ook heeft Tilaa tegenwoordig een simulator op hun website waarbij jij kunt kijken hoeveel geheugen en capaciteit jij denkt nodig te hebben om je laptop weer goed werkend te maken. Een dienst die je hierbij zou kunnen helpen is Cloud Hosting. Dit is een dienst die jou kan helpen met het krijgen van een externe server die naar jouw gebruik is ingericht.

24/7 SLA

Het bedrijf Tilaa biedt ook nog eens 24/7 hulp als je een server bij hun huurt. Dit betekent dat je 24/7 hulp kunt vragen bij het bedrijf als je server niet meer werkt. Als de server niet meer werkt kan dit veel gevolgen hebben voor bijvoorbeeld een bedrijf dat je hebt. Daarom is het erg fijn dat je elk moment van de dag hulp kunt vragen als je dat nodig hebt.