Met deze tool kun je veilig bestanden versturen!

Herken je dat, je wilt graag een bestand delen met je collega, maar de bestandsgrootte is te groot om deze te kunnen versturen via de e-mail. Daarnaast is het ook niet mogelijk om het bestand op een stickje te zetten, omdat je deze simpelweg niet bij de hand hebt. Je moet dan op zoek gaan naar een andere mogelijkheid om het grote bestandsformaat door te sturen naar je collega. Wellicht kan de website van Filecap je helpen met dit probleem. Via deze eenvoudige en betrouwbare tool kun je namelijk makkelijk en snel vrij grote bestanden verzenden en ontvangen. Geen gedoe met e-mails en USB-stickjes; met slechts enkele klikken is het bestand al verstuurd of ontvangen. Benieuwd hoe dit precies in z’n werking gaat? Lees dan zeker nog even verder. Wij vertellen je hoe het zit.

AVG-veilig en vertrouwelijk

Bestanden versturen via Filecap.com gaat makkelijk, snel en AVG-veilig. We hebben het dan niet alleen over het ontvangen en versturen van bestanden, maar ook versleutelde e-mailberichten met two-factor-authenticatie via de SMS. Dankzij de Filecap server weet je zeker dat alle bestanden veilig worden gehost en dat alleen mensen met toegang deze bestanden kunnen inzien. Tevens is het mogelijk om de gebruiksomgeving van Filecap te personaliseren. Dit kan door bijvoorbeeld de huisstijl kleuren terug te laten komen.

Meer informatie?

Zou je je graag verder willen verdiepen in alle mogelijkheden en voordelen van Filecap? Bekijk dan de website en je ziet in één oogopslag voor wie het een uitkomst is en waarom zo veel mensen enthousiast zijn. Nadat je alle voordelen hebt gelezen en de verschillende mogelijkheden met elkaar hebt vergeleken kun je er bijna niet meer omheen. Of je nou ICT-dienstverlener bent of eindgebruiker: Filecap is vertrouwelijk, gebruiksvriendelijk en geschikt voor iedereen.

Green and Beige Cord